Citat :   MicCo er også webdesign....   MicCo
Citat :   Jeg har ikke fejlet. Jeg har fundet 10.000 måder, det ikke skal gøres på   Thomas A. Edison
Citat :   Hvis du ikke kan forklare det til en seks årig, forstår du det ikke selv.   Albert Einstein
Citat :   Nogle gange er spørgsmålene komplicerede mens svarene er enkle.   Dr. Seuss
Citat :   Sindssyge er at gøre det samme, igen og igen, men forventer forskellige resultater.   Ukendt
Citat :   Det bedste tidspunkt at plante et træ på, er for 20 år siden. Det næstbedste tidspunkt er i dag.   Kinesisk ordsprog
Citat :   Tilgive altid dine fjender, intet irriterer dem mere end det.   Oscar Wilde
Citat :   Vær den forandring, du ønsker at se i verden.   Mahatma Gandhi
Citat :   Hvis du fortæller sandheden, så behøver du ikke huske alt.   Mark Twain
Du er her : Forside » Flytning

webdesign-banner-01.png

3 års GRATIS webhosting!
med en hjemmeside fra MicCo WebDesign

Tilbudet indeholder følgende:

  • 3 års Webhotel Mini hos MEGAhost.dk (Værdi: kr. 324,-)
  • 1 stk. GuppY CMS baseret hjemmeside (*Værdi: kr. 6.495,-)
  • 1 stk. Tilretning af standard skin for GuppY CMS (*Værdi: kr. 1.995,-)
  • 1. års WebMaster Aftale type C (*Værdi: kr. 8.495,-)

* alle priser er inkklusive moms 25%

Samlet pakke værdi Kr.: 17.309,-

TILBUDS PRIS - Kr.: 9.995,-

Du spare mere end 42%

Bestil


SPAR 100,- kroner

Via linket her til One.com får Du 100,- kroner i rabat,

når du køber en hosting pakke hos One.com

Lige nu har One.com tilbud på hosting fra 9,- kroner / mdr. det 1. år

One.com


[LUK VINDUET]

Flytning

Ved fremsendelse af denne formular, Flytning, for flytning af webhotel og domæne fra din nuværende udbyder, bekræfter Du at have læst og accepteret vores gældende betingelser, som også kan læses her under denne formular.

• Send os en besked
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne besked.
( * ) Anmodet felt
 ( * )
 ( * )
Skriv din adresse ( * )
Post nr. & By ( * )
Telefon ( * )
 
Konto type? ( * ) :
 
Services? ( * ) :
 
Din meddelelse ( * ) :
Generel Data Beskyttelses Forordning

Betingelser for brug af dine personlige data.

Ved at accepterer, bekræfter jeg, at de indtastede oplysninger må bruges til formålet med dette websted, og så jeg kan kontaktes. For at kende og udøve dine rettigheder, herunder tilbagetrækning af samtykke til brugen af dine data, skal du læse vores Privatlivspolitik (GDPR) og Du kan eventuelt kontakte Sidens Webmaster.

kopiér koden:

BETINGELSER

Nedenstående betingelser er gældende for alle aftaler indgået med MicCo, hvad enten det drejer sig om hosting, design eller anden services.

Hvis kunden er privatkunde (forbruger), kan kunden fortryde en bestilling i 14 dage efter modtagelsen af ordrebekræftelsen.

Hvis kunden ved bestillingen udtrykkeligt har anmodet om levering af tjenester/tillægsydelser inden fortrydelsesfristens udløb og kunden i den forbindelse er blevet oplyst om fortrydelsesretten og om de priser, der gælder for abonnementet, er kunden dog forpligtet til at betale oprettelsesafgifter, forbrugsafgifter og abonnementsafgift for de dage, hvor abonnementet har været i drift, uanset om kunden efterfølgende fortryder aftalen.

Der er på enhver bestilling af et produkt/service 14 dages fortrydelsesret, samt 2 års reklamationsret, dog ikke services eller produkter som specefikt udføres eller oprettes i forbindelese med en opgave/aftale.

I henhold til forbrugeraftaleloven yder vi ikke fortrydelsesret på domæner, SSL certifikater og alle andre produkter som fremstilles eller tilpasses efter køberens individuelle behov.

Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, MasterCard, Visa, JCB via PayPal.

Alle priser er inkl. Dansk Moms

Varighed og opsigelse

Abonnementet begynder den dag vi modtager bestilling, kunden kan til enhver tid opsige sin ydelse med 30 dages varsel, enten via email, brevpost, eller via vores kundesystem. Kunden kan til enhver tid opsige sin ydelse ved at undlade at betale.

CVR registerede Firmaer: Der er ikke fortrydelsesret for CVR registeret firmaer.
 

Vi forbeholder os ret til at opsige enhvert abonnement med 30 dages varsel, alle forudbetalte beløb vil blive forholdsmæssigt tilbagebetalt hvis vi vælger at gøre brug af vores ret til opsigelse. Hvis opsigelsen skyldes overtrædelse af nærværende betingelser, vil der ikke ske nogen refusion og opsigelse kan effektueres uden varsel.

Vi forbeholder os derudover ret til at lukke for webhotel/servere uden yderliger varsel ved enhver form for misbrug, samt at opkræve et gebyr for en genåbning af webhotel/servere

Kundeoplysninger

Vi skal ved indgåelse af abonnement have korrekte oplysninger om Navn, postadresse, telefonnummer og emailadresse, hvortil alle oplysninger om abonnement, samt information om brug af abonnement, kan sendes. Det er til enhver tid kundens ansvar at sørge for at opdatere sine oplysninger i vores kundesystem.

Alle adgangskoder til kontrolpanel/kundesystem(er) er fortrolige og må ikke videregives til 3. part, misbrug af dette kan medføre opsigelse.

Vi har tavshedspligt, oplysninger registeret i vores kundesystem bliver ikke videregivet/solgt til 3. part.

Brug af server/webhotel

Det er tilladt at lægge alle informationer/oplysninger, herunder erotisk matriale op på vores servere, forudsat at de ikke krænker Dansk/International lovgivning. Det er til enhver tid kundens ansvar at holde sine scrips med videre opdateret således at de ikke udgør en trussel imod webhotellet/serveren.

Det er ikke tilladt at have store filarkiver, herunder shareware, film, mp3 eller warez, liggende på webhotellet, endvidere er det ikke tilladt at bruge proxy scripts. Vi kan alene afgøre hvorvidt filer, fundet på vores systemer, overholder nærværende betingelser.

Trafik:

Der er til hvert webhotel/server tilknyttet et antal GB trafikmængde pr. måned, ved overforbrug betales der 15 DKK pr påbegyndt GB.
            
Misbrug:

Ethvert forsøg på udsendelse af spam, udførelse af DOS angreb, spredning af virus betragtes som misbrug, Vi kan ved misbrug opkræve et beløb der modsvarer de udgifter vi måtte have haft ifm. misbruget.          
          
Data og Driftssikkerhed:

Vi forbeholder os retten til enhver tid at begrænse kundens anvendelse af webhotel/servere, såfremt at det skønnes nødvendigt af hensyn til driftssikkerheden. Vi forbeholder os endvidere retten til at skaffe os adgang til kundens data, hvis det skønnes nødvendigt, enhvert kendskab til data vil blive behandlet fortroligt.

Via vores kontropanel kan kunden selv lave/genoprette en backup af egne data. Det påhviler kunden selv at sørge for at til enhver tid selv at have en opdateret backup af deres webhotel liggende på deres egne computer lokalt. Vi kører selv regelmæssig backup af alle Data, en kunde kan mod betaling af gebyr på 250 DKK  få adgang til vores backup af data.

Vi er under ingen omstændigheder ansvarlig for driftsforstyrrelser, tab af data, eller arbejdsfortjeneste ved uvedkommendes adgang til servere/webhoteller

Force majure :

Vi er ikke forpligtigt at yde erstatning, såfremt at driftsforstyrrelster skyldtes forhold uden for vores kontrol. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, strømafbrydelser, fejl i hardware og software, netværksfejl, ildebrand, oversvømmelse, lynnedslag, krig, terror eller andre udefrakommende hændelser, der vil kunne påvirke vores drift

Support:

Vores kunder kan gratis benytte vores support system. Vi garanterer en svartid indenfor 24 timer efter modtagelsen af en support ticket. Gratis support omfatter hjælp til korrekt brug af webhotel/servere, support omfatter ikke webdesign, programmering eller lign. opgaver. Fejl på tekniske installationer søges afhjulpet hurtigst muligt.

Der kan bestilles telefonsupport, mod betaling af timeløn.

Betaling og Priser:

Vi opkræver de til enhver tid gældende priser på abonnement for de valgte produkter, derudover kan der opkræves gebyrer samt betaling for ekstra services bestilt af kunden.                     
     
Privatkunder: Vi fremsender pr mail en faktura 14 dage før betalingsperiodens udløb, hvis kunden ikke opsiger/reagerer på dette, så betragter vi aftalen som fornyet. Hvis betaling ikke finder sted, udsendes der en rykker 1 og 2 med 10 dages mellemrum indeholdende et gebyr på 100 DKK. Vi forbeholder os retten til at lukke for webhotel/server ved 1. rykker, indtil betalingen er modtaget. Ved forsat manglende betaling, betragter vi aftalen som opsagt, og alle oplysninger slettes efter 30 dage. Ved genåbning af webhotel/server opkræves der et gebyr på 250 DKK.

CVR registerede Firmaer: Abonnement skal opsiges med mindst 30 dages varsel før en betalingsperiodes udløb, sker dette ikke betragtes aftalen som fornyet.
 

Partnere

pspad_172x60.gif EssentialPIM poeditor-logo.png
Megahost.dk notepad-logo-2.png hesk-logo.png
AlternateTools-logo.gif no-ip-logo.png one-com-logo-318x92.png

Free Submission

Remote Meta Tag Generator